Шофьорски изпит в София – най-добрата подготовка за изпит и за шофиране

Шофьорски изпит – подготовка

Подготовката за явяване на Шофьорски изпит в Автошкола София на LDS Group, се провежда на изключително високо ниво. Автошкола LDS Group разполага с изключително добре подготвени преподаватели по теория и практика за категория A, В, и М. Екипът от високо квалифицирани и опитни инструктори, който ще ви обучават в практически и теоретични модули са изключитени професионалисти. Те ще ви подготвят за успешното вземане на шофьорския изпит.
Автошкола на учебен център LDS Group провежда теоретичната подготовка на най-високо ниво и затова е въвела вътрешни практични и теоретични изпити за своите курсисти.

Шофьорски изпит – листовки

Изпитът се състои от решаването на 3 листовки с по 15 въпроса за време 40 минути. При допуснати най-много 10 грешки е успешен, при 11 и повече грешки е неуспешен.

Максимален брой точки от теста 97, минимален 87

Шофьорски изпит – кормуване

Това е втората част от всеки шофьорски изпит. След като вече сте показали, че владеете оновните правила за движение по пътищата, е дошло време да покажете как сте усвоили майсторското владеене на автомобила. Точно тук си проличава и основната разлика между самите инструктори т.е. способността на всеки да предаде на своите ученици способноста добре да се контролира автомобила по време на движение. Изискванията към тази част от шофьорския изпит са добро боравене с органите на управление – волан, педали, мигачи и скоростен лост.

Също важно за изпитвания е доброто ориентиране в пътната обстановка, спазването на всички пътни знаци и най – вече задължително спиране на знака „STOP“ . При тази част от шофьорския изпит изпитващия седи в автомобила на мястото на инструктора и само указва посоката за движение.

Към тази част от изпита подходете с особенно внимание. Не е необходимо да се притеснявате това само ще Ви пречи, обикновенно се минава през места, по които сте минавали много пъти по време на обучението си, познати са Ви както пътните знаци така и натовареността на движението. За да се представите добре в тази част от изпита не се притеснявайте да питате инструктора си по време на обучението си за кръстовища, които са Ви непознати, как трябва да се реагира при пътна ситуация, в която не сте попадали или по въпроси по които имате някакво съмнение.