Шофьорски курсове

Шофьорски курсове

Ако Ви е необходимо да изкарате Шофьорски курсове в София и все още не сте избрали автошкола, моля разгледайте нашите предложения. По отношение на студентите курсисти, желаещи да положат шофьорски изпит, Автошколата на LDS Group, предлага на записалите се за Шофьорски курсове в София, не само практически занимания на удобни и комфортни автомобили. Автошколата провежда една от най-добрите теоретични подготовки на Шофьорски курсове в София и контролни вътрешни тестове, чрез които Вие може да установите равнището на Вашата подготовка по време на шофьорските курсове.

Теоретично и практическо обучение на водачи на МПС за следните категории:

За различните категории за водачи Автошколата на LDS Group, предлага на младите шофьори както индивидуални, така и комбинирани Шофьорски курсове в София, като може да избирате от шофьорски курсове за Категория А, Шофьорски курсове за Категория В, Шофьорски курсове за Категория М и съответно Шофьорски курсове за Категория В и М.

За тези от Вас на които е необходимо предлагаме шофьорски курс за

Възстановяване на отнети контролни точки

Автошкола LDS Group предлага както обикновени, така и експресни шофьорски курсове по индивидуална програма съобразена със свободното време на клиента.
Можете да тествате Вашите теоретични знания по отношение на ЗДППНП и да решавате листовки онлайн, ако желаете да го направите моля натиснете ТУК

Автокурсовете ни ще Ви подготвят на много високо ниво, така че да се чувствате уверени и в същото време внимателни, когато карате автомобил! Високият професионализъм, който ще срещнете у нашите инструктури, ще Ви даде онова спокойствие и сигурност във Вашите знания и умения, които се придобиват след много часове кормуване.

Теоретичната подготовка по време на шофьорският курс, ще Ви помогне да се изградите като толерантен шофьор със самочувствие, а също така има за цел да Ви подготви да взимате правилните решения, докато другите шофьори още осмислят ситуацията на пътя!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ И ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ!