Възстановяване на отнети контролни точки

Възстановяване на отнети контролни точки

Възстановяване на отнети контролни точки е шофьорски курс, който има за цел да възстанови част от отнетите Ви по някаква причина. Отнемането на контролни точки е в зависимост от извъшеното нарушение. Можете да проверите по колко контролни точки се отнемат при направените нарушения на ТАЗИ СТРАНИЦА.

Веднъж годишно всеки един водач на когото му е необходимо може да премине курс за възстановяване на отнети контролни точки от КАТ. Възстановяват се до 13 контрони точки, т.е 1/3 от лимита. За да му бъдат възстанови отнетите контролни точки, водачът трябва да премине курс за допълнително обучение. Курсовете за възстановяване на отнети контролни точки се провеждат в удобно за курсистите време и са съобразени с всички изисквания на Министерството на транспорта. Автошкола LDS Group издава документ, които водачът трябва да представи в „Пътна полиция“ по място на отчет. Възстановяват се 13 точки, но не повече от определения лимит 39 точки.

Условия за явяване на курс възстановяване на отнети контролни точки са:
копие от лична карта, шофьорска книжка, талон или акт!
свидетелство за психическа годност, издадено от ОО „КД-ДАИ“
да е изминала поне една година от датата на последното възстановяване на контролни точки
Автошкола LDS Group Ви дава възможност да тествате Вашите теоретични знания по отношение на ЗДППНП и да решавате листовки онлайн, ако желаете да го направите моля натиснете ТУК